Facebook
3 værelses lejlighed Aalborg, Gug

3 værelses lejlighed Aalborg, Gug

Søger du en 3-værelses lejlighed i Aalborg, så er det nye boligbyggeri Minos Park – Gug Alper lige noget for dig. Det eksklusive boligbyggeri i udkanten af Gug, med udsigt til Lundby Bakker, Gistrup og Indkildedalen, omfatter 52 rækkehuse og 20 etageboliger.

Fælles for de 20 nye 3 værelses lejlighed Aalborg Gug er, at de er beliggende på en sydvendt skråning. Alle lejligheder får lys ind fra tre sider, hvilket giver rummelighed og et det gode lysindfald. Lejlighederne er 99m2 og indrettet med stort køkkenalrum i åben forbindelse med stuen, tre værelser, badeværelse og en solrig altan med læ og smuk udsigt. Til hver lejlighed er et tilhørende depotrum på 3 m2

Gug Alper en del af Aalborg

Gug Alper er en nyetableret bydel af Gug beliggende i skøn natur. Gug har godt 13.000 indbyggere i alle aldre og beliggende i den sydlige del af Aalborg, ca. 4 km centrum. Gug har 4 lokale skoler, to sportsklubber, gode børnepasningsordninger og gode indkøbsmuligheder.

Aalborg kommune som Gug er en del af, er den tredje største kommune i Danmark. I Aalborg kommune finder du noget for enhver. Herunder fantastisk natur, store kulturoplevelser, spændende turisttilbud og pulserende storbyliv.

En 3 værelses lejlighed i Aalborg Gug

I Aalborg er der højt til himlen og plads til alle. Byen byder på alt fra små hyggelige specialbutikker til store butikscentre. Der er moderne kunst og gammel historie. Mad for alle bl.a. forskellige familierestauranter, hyggelige caféer og gastronomi i særklasse. Jomfru Ane Gade med sine små værtshuse og moderne diskoteker, kort sagt alt hvad man kan forvente af en moderne storby

Søger du en 3-værelses lejlighed i Aalborg, hvor natur og byliv går hånd i hånd? Så er byggeriet Minos Park – Gug Alper måske lige noget for dig. Kontakt Michael Jensen på tlf: 20108489 eller e-mail: mj@egonsminde.dk til en uforpligtende snak om, hvilke muligheder det nye boligområde giver dig.