Facebook
Bolig Aalborg

Bolig Aalborg

Søger du en bolig i Aalborg området, så er det nye boligbyggeri Minos Park lige noget for dig. Det eksklusive byggeri omfatter 20 lejligheder og 52 rækkehuse i det naturskønne Gug Alper. Alle 72 boliger har udsigt til Gistrup og de fantastiske naturområder Indkildedalen og Lundby Bakker.

Gug Alper er et attraktivt boligområde i udkanten af Gug. Et område af Aalborg i rivende udvikling. De nye veje forbinder området med det øvrige Gug og skaber let adgang til Aalborg centrum, City Syd, E45, Aalborgs nye Supersygehus og Aalborg Universitet. Stisystemer sikrer en let og sikker vej til skole, daginstitution, indkøb og fritidsaktiviteter.

Ideelt område

Området er ideelt for børnefamilier som ønsker at skabe en rolig og tryg opvækst for sine børn. Men også for ældre, som ønsker at nyde sit otium omgivet af skøn natur.

Lys og rummelig bolig i Aalborg

De 72 lejemål er beliggende på en sydvendt skråning, op til et lækkert stort grønt område. De nye boliger i Aalborg er bygget i henholdsvis to plan og i paterre. De 20 etageboliger har alle et areal på 99 m2 og et tilhørende depotrum på 3 m2. Rækkehusene omfatter 19 boliger på 111m2, 18 boliger på 102m2 og 15 boliger på 97m2. Til alle rækkehusene er et tilhørende redskabsrum og en carport på samlet 20m2.

Gug Alper – en bolig i naturen

Gug Alper er det nye bykvarter i Gug, hvor hverdagslivet går hånd i hånd med naturen. Skøn natur omgiver det eksklusive boligbyggeri og med kort afstand til Lundby Bakker og Indkildedalen, er der rig mulighed for naturoplevelser. I Lundby Bakker er der etableret løbe- og MTB- ruter, samt en stor lukket hundeskov med fri adgang.

Søger du en bolig i Aalborg, hvor der er mulighed for smuk natur og storbyliv? Så er byggeriet Minos Park – Gug Alper måske lige noget for dig. Kontakt Michael Jensen på tlf: 20108489 eller e-mail: mj@egonsminde.dk til en uforpligtende snak om mulighederne omkring byggeriet Minos Park – Gug Alper.