Facebook
Hus til leje aalborg

Hus til leje Aalborg

Aalborg er en attraktiv by, når det drejer sig om hus til leje. Der er derfor mange om buddet og det er med at slå til når drømme boligen byder sig.

Søger du et hus til leje i Aalborg, så er Minos Park – Gug Alper lige noget for dig. Minos Park – Gug Alper er et nyt eksklusivt boligbyggeri i udkanten af Gug. Byggeriet omfatter 72 boliger fordelt på 52 rækkehuse og 20 etageboliger. Alle boligerne har udsigt til den smukke natur omkring Gistrup, Lundby Bakker og Indkildedalen. Gug Alper er et boligområde i rivende udvikling. De nye veje og stisystemer giver let adgang skole, daginstitution, indkøb og Aalborg centrum. Men også E45, Aalborg Universitet og Aalborgs nye Supersygehus.

Hus til leje i Aalborg med moderne og lys indretning                                                                     

Rækkehusene er alle beliggende på en sydvendt skråning, med et stort lækkert grønt areal i baghaven. og i tre forskellige størrelser. 19 boliger af 111m2,18 boliger af 102m2 og 15 boliger af 97m2. I indretningen Husene er bygget i tre forskudte planer (i Parterre) af byggeriet er der lagt vægt på materialer af høj kvalitet og en lys og spændende indretning.

Alle rækkehusene er indrettet med et lyst og lækkert køkkenalrum i åben forbindelse med stuen, tre værelser, to badeværelser en sydvendt altan med udsigt til Gistrup, Lundby Bakker og Indkildedalen.

Fantastisk byliv

Hus til leje i Aalborg, nordens Paris. Aalborg er den tredje største kommune i Danmark med godt 197.000 indbyggere. Det er en kommune som byder på alt lige fra fantastisk natur, store kulturoplevelser, spændende turisttilbud og et pulserende storbyliv.

I Aalborg by er der højt til himlen og plads til alle. Byen byder på små hyggelige specialbutikker, store butikscentre, moderne kunst, familierestauranter, hyggelige caféer, gastronomi i særklasse, små værtshuse og moderne diskoteker kort sagt, alt hvad man kan forvente af en storby.

Søger du et hus til leje Aalborg, hvor smuk natur og pulserende storbyliv kan forenes. Så er byggeriet Minos Park – Gug Alper måske lige noget for dig. Kontakt Michael Jensen på tlf: 20108489 eller e-mail: mj@egonsminde.dk til en uforpligtende snak om de mange muligheder byggeriet Minos Park – Gug Alper kan byde på.