Facebook
Ledige lejligheder i Aalborg

Ledige lejligheder i Aalborg – Gug et af Aalborgs mest attraktive

Søger du efter ledige lejligheder i Aalborg, så er det nye boligbyggeri Minos Park – Gug Alper lige noget for dig. Det nye eksklusive boligbyggeri er beliggende i udkanten af Gug, et af Aalborgs mest attraktive områder. Byggeriet omfatter 72 boliger, hvor af de 20 er etageboliger/lejligheder. Fra alle boligerne er der udsigt til områdets fantastiske natur omkring Lundby Bakker, Gistrup og Indkildedalen.

Gug Alper er et område i rivende udvikling, med veletablerede stisystemer og let adgang til Aalborg centrum, City Syd, E45, Aalborg Universitet og Aalborgs nye Supersygehus.

Ledige lejligheder i Aalborg med lys og rummelig indretning

De 20 etageboliger har alle et areal på 99 m2 med et tilhørende depotrum på 3 m2.De er opført ud fra en spændende boligindretning og i materialer af høj kvalitet. Fælles for lejlighederne er det gode lysindfald. Alle lejligheder får lys ind fra tre sider og har en fantastisk 180 graders udsigt til Indkildedalen, Gistrup og Lundby Bakker.

Gug – plads til alle

Gug er beliggende i det sydlige Aalborg, ca. 4 km fra Aalborg Centrum. Gug har et indbyggertal på godt 13.000 personer i alle aldre. Gug Alper er den nye bydel af Gug og et utroligt attraktivt boligområde.

Lejlighederne i Minos Park – Gug Alper er omkranset af skøn natur og en hel del frisk luft. Området er ideelt til ældre, som vil nyde sit otium omgivet af skøn natur. Børnefamilier som ønsker rolige og trygge omgivelser for sine børn. Men også den unge familie som drømmer om fred og ro, men samtidig har byens puls inden for rækkevidde.

Går du med boligplaner? Eller søger du ledige lejligheder i Aalborg, så er byggeriet Minos Park – Gug Alper måske lige noget for dig. Kontakt Michael jensen på tlf: 20108489 eller e-mail: mj@egonsminde.dk til en uforpligtende snak om mulighederne i byggeriet Minos Park – Gug Alper.