Facebook
Leje lejlighed Aalborg

Leje lejlighed Aalborg

Har du et ønske om at leje en lejlighed i Aalborg, så er det nye boligbyggeri Minos Park – Gug Alper lige noget for dig. Minos Park er et ny eksklusivt boligbyggeri beliggende i udkanten af Gug. En helt ny og super attraktiv bydel af Gug. Byggeriet omfatter i alt 72 boliger, deriblandt er der 20 etageboliger/lejligheder. Fra alle lejlighederne er der udsigt over Lundby Bakker, Gistrup og Indkildedalens fantastiske natur.

Et veletableret stisystem forbinder Gug Alper med det resterende Gug og skaber en sikker vej for cyklende og gående. Fra Minos Park i Gug Alper er der let adgang til Aalborg centrum, City Syd, E45, Aalborg Universitet og Aalborgs nye Supersygehus.

Lys og rummelig leje lejlighed i Aalborg

De 20 nye etageboliger har et areal på 99 m2. De er opført med en spændende boligindretning og i kvalitetsmaterialer.Fælles for de nye lejligheder i Aalborg er det gode lysindfald. Alle lejligheder får lys ind fra tre sider og har en fantastisk udsigt til Indkildedalen, Gistrup og Lundby Bakker.

Til alle etageboligerne er et tilhørende depotrum på 3 m2 og stor privat sydvendt terrasse.

Gug en del af Aalborg

I den sydlige del af Aalborg ca. 4 km fra Aalborg Centrum ligger Gug. Bydelen har et indbyggertal på godt 13.000 personer, flere skoler, sportsklubber, gode indkøbsmuligheder og et velfungerende foreningsliv. Gug Alper er den nye bydel af Gug og et utroligt attraktivt boligområde.

Lige midt i skøn natur og en hel del frisk luft er Minos Park – Gug Alper beliggende. Området er ideelt for børnefamilier som ønsker rolige og trygge omgivelser for sine børn. Ældre som vil nyde sit otium i smukke omgivelser. Eller den unge familie som drømmer om et fredeligt og roligt kvarter, men samtidig har byens puls inden for rækkevidde.

Søger du leje lejlighed Aalborg, men drømmer stadig om skøn natur, så er byggeriet Minos Park – Gug Alper måske lige noget for dig. Kontakt Michael Jensen på tlf: 20108489 eller e-mail: mj@egonsminde.dk til en uforpligtende snak om de mange muligheder byggeriet Minos Park – Gug Alper kan byde på.