Facebook
Lejebolig Gug

Lejebolig Ålborg

Søger du en lejebolig Ålborg, så er Minos Park – Gug Alper lige noget for dig. Det nye eksklusive boligbyggeri i Gug Alper omfatter i alt 72 lejemål. 52 rækkehuse og 20 etageboliger alle med en unik udsigt til Lundby Bakker, Indkildedalen og Gistrup.

De 72 lejemål er beliggende på en sydvendt skråning, op til et lækkert stort grønt område. De nye lejeboliger i Ålborg er bygget i henholdsvis to og tre forskudte plan. De 52 rækkehuse omfatter 15 boliger på 97m2, 18 boliger på 102m2 og 19 boliger på 111m2. Til alle rækkehusene er en tilhørende carport og et redskabsrum på samlet 20m2.

De 20 etageboliger har alle et areal på 99 m2 og et tilhørende depotrum på 3 m2. Byggeriet Minos Park – Gug Alper er udført i kvalitetsmaterialer med en spændende boligindretning.

Lejebolig Ålborg – skøn natur og fantastisk udsigt

Lejeboligerne i Minos Park er omkranset af skøn natur og en masse frisk luft. Alle 72 boliger har sin egen store sydvendte terrasse, hvorfra du kan nyde solen hele dagen og den smukke udsigt til den fantastiske natur.

Minos Park – Gug Alper er ideelt til den unge familie som drømmer om fred og ro, men samtidig byens puls inden for rækkevidde. Børnefamilier som ønsker rolige og trygge omgivelser for sine børn, men også ældre som vil nyde sit otium omgivet af skøn natur.

Går du med drømmen om en lejebolig i skønne omgivelser? Eller søger du lejebolig Aalborg (dobbelt konfekt), så er byggeriet Minos Park – Gug Alper måske lige noget for dig. Kontakt Michael Jensen på tlf: 20108489 eller e-mail: mj@egonsminde.dk til en uforpligtende snak om mulighederne i byggeriet Minos Park – Gug Alper.