Facebook
Lejlighed Gug Alper, rækkehus til leje, aalborg

Lejlighed og Rækkehuse til leje Gug

Søger du en lejlighed i Aalborg området, så er det nye boligbyggeri Minos Park lige noget for dig. Det eksklusive boligbyggeri omfatter 52 rækkehuse og 20 lejligheder i Gug Alper. Alle 72 boliger har en fantastisk udsigt til Gistrup og naturområderne Lundby Bakker og Indkildedalen.

Gug Alper er beliggende i udkanten af Gug, et område af Aalborg i rivende udvikling. Et stort stisystem for cyklister, gående og løbere forbinder Gug Alper med det øvrige Gug. Fra en Lejlighed i Gug Alper er der let adgang til City Syd, E45, Aalborg centrum, Aalborgs nye Supersygehus og Aalborg Universitet.

Den skønne natur omkranser det eksklusive boligbyggeri og med kort afstand til Lundby Bakker er der rig mulighed for fantastiske naturoplevelser. I Lundby Bakker er der etableret løbe- og MTB- ruter, samt en stor lukket hundeskov med fri adgang.

Lyse og rummelige lejligheder

De tyve 99 m2 etageboliger/lejligheder er integreret i en sydvendt skråning. Hver og en af de eksklusive lejligheder har gode lysindfald, da de får lys ind fra tre sider. En lejlighed i Gug Alper giver dig en fantastisk 180 graders udsigt til Indkildedalen, Gistrup og Lundby Bakker.

Tæt ved bil- og cykelparkering er der adgang til lejlighederne via et fælles trapperum. Alle lejlighederne er indrettet med lyst og lækkert køkkenalrum, tre værelser, en stue, et badeværelse og en solrig altan med læ. Til hver lejlighed er der et tilhørende depotrum på 3 m2 .

Gug Alper – som at bo i naturen

Gug Alper er det nye bykvarter i Gug, hvor natur og hverdagsliv går hånd i hånd. Ved et besøg i Gug Alper idag, vil man kunne nyde den fantastiske udsigt over Indkildedalen – hvilket også i fremtiden vil præge området. 

Det nye Gug Alper er et bolig- og naturområde, hvor der er plads til alle og en masse frisk luft.

Søger du lejlighed i Gug, så er byggeriet Minos Park – Gug Alper måske lige noget for dig. Kontakt Michael Jensen på E-mail: mj@egonsminde.dk til en uforpligtende snak om mulighederne i byggeriet Minos Park – Gug Alper.