Facebook
Rækkehus til leje Aalborg

Rækkehus til leje Aalborg

Søger du et rækkehus til leje i Aalborg, så er Minos Park – Gug Alper lige noget for dig. Minos Park – Gug Alper er et nyt eksklusivt boligbyggeri i udkanten af Gug. Byggeriet omfatter 52 rækkehuse og 20 etageboliger alle med udsigt til Gistrup, Lundby Bakker og Indkildedalen. Byggeriet er beliggende i et område i rivende udvikling, med let adgang til Aalborg centrum, E45, Aalborg Universitet og Aalborgs nye Supersygehus.

Rækkehusene er beliggende på en sydvendte skråning, helt op til et store lækkert grønt areal.  Alle med udsigt mod syd til Gistrup, Lundby Bakker og Indkildedalen. Rækkehusene er bygget i tre forskudte plan og i tre forskellige størrelser. 15 boliger af 97m2, 18 boliger af 102m2 og 19 boliger af 111m2. Til alle rækkehusene er en tilhørende carport og redskabsrum på samlet 20m2. Byggeriet Minos Park – Gug Alper bliver opført i kvalitets materialer og ud fra en spændende indretning.

Moderne og spændende indretning – rækkehus til leje Aalborg                                               

Alle rækkehusene er indrettet med tre værelser, to badeværelser, stue og køkkenalrum. Indgangen til de fantastiske nye rækkehuse er fra det mellemste plan, hvorfra der er adgang op til køkkenalrum og til to værelser. Fra køkkenalrummet kan der åbnes op ud til et flisebelagt forhaveareal. Hvorfra aftensolen kan nydes på varme sommeraftner. Køkkenalrummet ligger i åben forbindelse med stuen og skaber et dejligt lyst og åbent rum. Stuen er indrettet med et stort vindues parti mod syd og udsigt til det grønne areal. Fra stuen er der udgang til en sydvendt altan, hvorfra solen i sommerhalvåret kan nydes hele dagen. 

Aalborg nordens Paris

Rækkehus til leje i Aalborg, nordens Paris. Den nordjyske kommune Aalborg er med sine godt 197.000 indbyggere den tredje største i Danmark. Aalborg kommune byder på spændende turisttilbud, fantastisk natur, store kulturoplevelser og pulserende storbyliv. I Aalborg by er der højt til himlen og plads til kontraster. Byen byder på alt fra små hyggelige special-butikker til store butikscentre, caféer, moderne kunst, gastronomiske perler, hyggelige værtshuse, moderne diskoteker og familierestauranter, kort sagt alt hvad storbylivet kan begære.

Går du med planer om køb af rækkehus? Eller søger du rækkehus til leje Aalborg, så er byggeriet Minos Park – Gug Alper måske lige noget for dig. Kontakt Michael Jensen på E-mail: mj@egonsminde.dk til en uforpligtende snak om mulighederne i byggeriet Minos Park – Gug Alper.