Funktionel lejlighed med to terrasser

I hvert af de fem punkthuse er der fire lejligheder, der alle har facade og vinduer mod tre forskellige verdenshjørner.

Punkthusene ligger let hævet over adgangsvejen og parkeringen, og alle lejligheder er derfor uforstyrrede – men samtidig med god mulighed for at betragte livet og aktiviteterne i byrummet foran husene.

Foran hvert punkthus leder en rampe op til hovedindgangen, så selvom Minos Park er et af de stejleste boligområder i Aalborg medlejligheder og rækkehuse, så er boligerne i stueetagen faktisk stadig egnede for personer, der ikke ønsker trapper!

Til hver lejlighed er der én parkeringsplads tæt ved hovedindgangen (forberedt for opladning af hybrid/el-bil mod et engangsbeløb). Depotrummet til hver enkelt lejlighed er placeret under terrassen til den ene lejlighed i stueetagen. Depoter er således nedgravet en halv etage – helt ligesom cykelparkeringen, der naturligvis er overdækket og samtidig godt beskyttet mod slagregn. Det er selvfølgelig også muligt at tage cyklen med helt ind i depotrummet.

Fra trapperummet er der adgang til to lejligheder i stueetagen og to boliger på 1. sal. Hver bolig har en entré med fire garderobeskabe (heraf 2 i nedskåret dybde) og med god vægplads til ekstra knagerækker.

Fra entréen er der adgang til det store og åbne alrum med store vinduer mod den store sydvendte terrasse, der ligger i læ af trappehuset. Der er ligeledes en lille ekstra nordvendt terrasse.

For enden af det lyse og stilrene køkken danner en specialbygget og integreret reol for enden af køkkenøen overgang mod sofagruppen. Køkkenøen er så dyb, at der kan placeres barstole til de hurtige måltider og som overgang til området mod spisebordet.

I stueplan er en stor del af terrassen overdækket af altanen, så der altid er et tørt og brugbart udeareal.

I alrummet er du sikret en god og behagelig lyd med det elegante gipsloft med integrerede akustikfelter.

Værelserne er forbundet til alrummet med en kort gang. Alle værelser har vinduespartier helt til gulv. 

Badeværelset er stort og rummer også vaskemaskine, tørretumbler og en håndklædetørrer. Toilettet er naturligvis væghængt, hvilket også letter rengøringen. Klinkerne er format 60 x 60 cm i tråd med boligens stilrene design og materialevalg.

Det er tilladt at holde én kat eller én hund op til 5 kg.

https://minospark.dk/wp-content/uploads/2024/03/E-st-tv-e1712866601140.jpg

TypeE
Værelser3 + stor stue
Størrelse91 m2
Pris pr. md.9350 ,- pr. md
Aconto (brutto)10600 ,- årligt
StatusUdlejet
Overtagelse
UDLEJNING & FREMVISNING

Lejebolig/Aalborg

(+45) 22 59 25 16

kontakt@lejebolig-aa.dk

Scroll to Top