Udsigt, overblik og uderum i flere niveauer

Højest oppe på den sydvendte skråning får du her en rækkehusbolig med en enestående udsigt henover hustagene og videre mod den åbne natur.

Fra Kong Minos Vej er der forbindelse til Minos Parks eget stisystem, der giver nem adgang fra nord for gående og cyklende. Og er du i bil, kan du i stedet parkere i den private carport på den anden side af boligen (carport er forberedt for opladning af hybrid/el-bil mod et engangsbeløb).. Herfra fører en trappe op til boligens anden indgang, som er på boligens nederste af de i alt tre forskudte niveauer.

De forskudte niveauer giver også udearealer i forskellige sammenhænge med bymiljøet, og det sikrer dig altid et optimalt stedfor netop dine aktiviteter.

Boligens entré er rummelig og med adgang til et funktionelt badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, der er hævet op i en praktisk højde.

Fra entréen er der adgang til alrummet med et lyst og stilrent køkken med gennemlysning fra de nord-og sydvendte vinduespartier.

Det store vinduesparti ved spisepladsen giver masser af dagslys til alrummet, og terrassen virker nærmest som en udvidelse afrummet –ikke mindst om aftenen, hvor udvendig belysning eller fakler på terrassen giver en unik stemning og forbindelse mellem inde-og uderum –delvist indrammet af dit eget redskabsrum, som også er med at afgrænse din terrasse.

Fra alrummet går du få trin op til det øverste niveau og stuen, hvor der med et stort vinduesparti er enestående udsigt. Gulvet i stuen er op til 6 meter over vejen, så her fornemmer du virkelig panoramaet!

I forlængelse af stuen kan du fra altanen nyde solen fra tidlig morgen til sen eftermiddag. Og selvfølgelig den enestående udsigt udover de store naturområder.

En lav væg danner en fin afskærmning ned mod alrummet, alt imens der stadig er gennemlyste rum med god forbindelse. Stuen er let at møblere, da den er regulær med lange vægflader og få døre.

I boligens nederste niveau, som kun er en halv etage forskudt fra alrummet, er der foruden boligen anden indgang også to værelser og endnu et badeværelse. Begge værelser er lyse og i tæt forbindelse med den sydvendte terrasse, der er delvis overdækket af altanen og delvis afskærmet af carporten.

Med denne bolig får du den højeste beliggenhed, og du får virkelig mange uderum til ethvert formål!

Det er ikke tilladt at holde husdyr i boligen.

https://minospark.dk/wp-content/uploads/2024/03/RN-midt-b1-14-16-18-24-26-28-34-36-38-e1712866952776.jpg

TypeRN1
Værelser2 + stor stue
Størrelse96 m2
Pris pr. md.10300 ,- pr. md
Aconto (brutto)11500 ,- årligt
StatusUdlejet
Overtagelse
UDLEJNING & FREMVISNING

Lejebolig/Aalborg

(+45) 22 59 25 16

kontakt@lejebolig-aa.dk

Scroll to Top